Lipdub top 10 Nederland

Op zoek naar een geschikt nummer voor jullie lipdub? Wat is nou de beste keuze voor júllie groep? Uiteraard zijn alle nummers mogelijk! Van jaren ’80 tot K3.

TVworkshop maakt meer dan 500 lipdubs per jaar voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes, dus we zien vele nummers voorbij komen. Hieronder vind je de top 10 met nummers die altijd voor een feestje zullen zorgen!

lipdup top 10 nederland

 De Lipdub Top 10 Nederland en België

1. I got a feeling – Black eyed peas

2. I’ll be there for you – The Rembrandts (Theme song Friends)

3. Raise your Glass – Pink

4. Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

5. Sexy als ik dans – Nielson

6. Fireball – Pitbull

7. Don’t stop me now – Queen

8. Eye of the tiger – Survivor

9. Grease – You’re the one that I want

10. Wannabe – Spice Girls

Het gaat om het concept en script dat de lipdub top maakt! Onze workshops zijn altijd volledig verzorgd; inclusief kleding, attributen en andere leuke props. Overal in Nederland te boeken op elke locatie. Onze professionele crew zorgt voor een topdag! Opnames met steadicam en natuurlijk op full HD. Het geheim van het succes zit in de interactiviteit: iedereen kan en wil meedoen!

Maar wat houdt het eigenlijk in? We maken een videoclip op een door jou uitgezocht nummer in 1 take op. We lopen tijdens het playbacken ‘lipdubben’ en filmen als het ware door de ‘set’ heen. We verdelen de totale groep in kleinere groepjes. Onder leiding van teamleiders bedenkt elke groep een leuke route voor elk een deel van het nummer. Wij zorgen dat het uiteindelijk allemaal aansluit natuurlijk. Vervolgens repeteren we in deze groepjes en dan is het na 2-3 uur tijd voor de opname van de hele ‘lipdub’. Kijk hieronder een van onze succesvolle Lipdubs. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij een van onze medewerkers op info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.

 

Add a Comment