Lipdub Vrijgezellenfeest Den Bosch

Lipdub Vrijgezellenfeest Den Bosch

Zet je bruid in het middelpunt, en maak samen een Lipdub Vrijgezellenfeest Den Bosch. Kies een nummer en bedenk samen hoe het eruit moet komen te zien. Met onze professionele medewerkers maken jullie vervolgens de Lipdup. Na de dag monteren we alles in elkaar, en ontvangen jullie dezelfde week nog het resultaat. Vraag aan onze medewerkers een vrijblijvende offerte aan en naar de vele mogelijkheden. We zijn van 9.00u tot 21.00u bereikbaar op 073-691 12 80.

lipdup vrijgezellenfeest

 

Lipdub Top 10

Maakt natuurlijk niet uit welk nummer je gebruikt. Of jullie nou een gezamenlijk nummer hebben, of iets nieuws willen. Van jaren 80, 90 tot Top 40, van Klassiek tot Rock, alles kan! TVworkshop verzorgt gemiddeld zo’n 250 Lipdub’s elk jaar. Wij hebben daarom voor jullie een top 10 met de meest populaire nummer even onder elkaar gezet:

1. Happy – Pharell Williams

2. Am I wrong– Nico & Vinz

3. Wannabe – Spice Girls

4. Blurred Lines –  Robin Thicke – Pharell Williams

5. Girls just wanna have fun – Cindy Lauper

6. My Love – Route 94. feat. Jess Glynn

7. Addicted to you – Avicii

8. All of me – John Legend

9. Marry me – Bruno Mars

10. Mooie dag – Jayh

Houd de top 10 lipdubnummers maandelijks bij via de top 10 pagina. (Bekijk hieronder een van onze Lipdup’s)

De Lipdub is een soort videoclip maar dan opgenomen in 1 take! Erg leuk want iedereen kan zich verkleden en vervolgens zijn of haar kunsten in het playbacken laten zien. Het vrijgezellenuitje Lipdub wordt compleet verzorgd door de TV workshop. Samen met jou bepalen we het liedje en daarna regelen wij verder alles. Onze TV workshop regisseur komt op de gekozen dag naar je toe compleet met camera, audio, de songteksten en niet te vergeten kleding en props. We hebben voor elk liedje passende kleding.

De Locatie,

Voor een Lipdub vrijgezellenfeest Den Bosch beschikken we over een prachtige studio, en grote ruimte voor veel mogelijkheden. Ook kennen we hier natuurlijk alle leuke plekken in de omgeving. Maar onze apparatuur is 100% mobiel, waardoor we overal binnen Nederland & zélfs België kunnen filmen, monteren en uiteindelijk laten zien! Binnen of met mooi weer zelfs buiten op het strand bijvoorbeeld. Één van onze vaste locaties is Boomerang Beachclub aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Samen met Beachclub BoomerangBeachclub Oase en enkele anderen clubs bieden we een unieke workshop op het mooie Nederlandse strand.

We zijn iedere dag bereikbaar op 073 6911280, of neem contact met ons op voor een passende offerte.

Add a Comment