Lipdub Workshop Bedrijfsuitje

Lipdub Workshop Bedrijfsuitje

Doe samen met collega’s een Lipdub Workshop Bedrijfsuitje! Kies je eigen nummer en bedenk samen een script! TVworkshop zorgt voor de kleding, attributen en andere leuke props voor de Lipdup. Onder professionele begeleiding van onze collega’s word deze dag samen met jullie een groot succes. Hieronder staat al een voorbeeld van een van onze vele Lipdups. Wil jij een Lipdub Workshop bedrijfsuitje, bel direct voor een vrijblijvende offerte naar 073 6911280.

 

lipdub maken

Wat is een Lipdup

De lipdub is geweldig populair als bedrijfsuitje maar zeker ook als vrijgezellenuitje. Het geheim van het succes zit in de interactiviteit: iedereen kan en wil meedoen! Jullie kunnen hier samen volledig jullie creativiteit in kwijt. Ook is het meteen goed als teambuilding activiteit.

Maar wat houd het nou precies in? Jullie kiezen zelf een nummer, of het nou jaren 80 of top 40 is, alles is mogelijk! Samen met een professionele crew nemen jullie een videoclip op. Je hoeft niet eens zelf te zingen maar te playbacken. Onder leiding van teamleiders van TV Workshop bedenkt elke groep een leuke route voor elk een deel van het nummer. Uiteindelijk zetten wij alle stukjes achter elkaar zodat het een geheel word. De clip kunnen jullie dezelfde week nog aan vrienden en collega’s laten zien.

Lipdup Locaties

Uiteraard zijn er meerdere locaties waar deze workshop gehouden kan worden. TV workshop is gevestigd in Den Bosch waar we beschikken over een prachtige ruimte. Mochten jullie zelf een leuke locatie weten de apparatuur van TVworkshop is 100% mobiel. Ook nu het mooie zomerse weer, weer om de hoek staat kan het uiteraard ook buiten. Van Groningen tot Zeeland zelfs helemaal in België.

Neem contact op voor een passende offerte en vraag naar de vele mogelijkheden. Om direct met een van onze collega’s in contact te komen kun je bellen naar, 073 6911280.

Hieronder hebben we alvast een van onze succesvolle Lipdubs

Add a Comment