Winter locaties lipdub top vijf

Na dit prachtige weekend, gaat de winter er weer langzaam aankomen.

Lipdubs zijn in elk seizoen leuk! Behalve natuurlijk als het regent. Bij lipdub-maken hebben wij daarom een top 5 opgesteld met tips voor een leuke lipdub die binnen is.

Bij FotoGlossy zijn wij geen weersvoorspellers, maar om het zeker voor het onzekere te nemen, lijkt het ons verstandig om in de komende maanden een lipdub binnen te doen.

Hieronder volgt de winter locaties lipdub top vijf:

#1

Een lipdub in het pand van het bedrijf. Een lipdub wordt een succes als het binnen kan. Met regen is het namelijk niet leuk om buiten te gaan filmen. Wanneer de lipdub wordt gedaan door een bedrijf, is het ontzettend leuk om de lipdub in het pand te doen.

#2

Een oud leegstaand pand. Leegstaande panden hebben ontzettend veel mogelijkheden om een leuke lipdub te maken. Daarnaast is de aankleding hiervan ook zelf te bepalen. Altijd dus een exclusieve lipdub!

#3 (vooral voor vrijgezellenfeesten)

De favoriete kroeg is natuurlijk voor iedereen een favoriete locatie. Het is echter bij de lipdub workshop van belang dat de kroeg groot genoeg is. Dit geeft namelijk meer mogelijkheden voor een spetterende lipdub!

#4

Een theater zorgt voor een extra theatraal effect. Door een lipdub in een theater te maken zijn er mogelijkheden om ook even op het podium te staan, maar ook achter de schermen. Hier kan een leuke route ontstaan!

#5

Lipdub-maken heeft zelf ook een locatie. Dit is een oud ziekenhuis in Den Bosch. Hier zijn veel kamers, gangen en balies waar een leuke route kan worden gemaakt.

Interesse of meer informatie? Bel dan naar 073-6911280 of vul hier rechts het contactformulier in.

Kijk hier voor een voorbeeld lipdub

locaties-lipdub

  Related Posts

Add a Comment