Vrijgezellenuitje, familiedag of vriendenuitje?

MAAK EEN LIPDUB

Organiseer jij een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje? Wij weten dat het onvergetelijk moet worden! Samen met de regisseurs van TVworkshop wordt het altijd een succes! Verkleedspullen, props en accessoires nemen we voor je mee. Overal in Nederland en België.

Kies je voor een lipdub dan kies je voor een middagje topsport. Glitterjurken, hoedjes en iedereen playbackt lekker mee! Jullie lipdub wordt een hit!

Maar dat niet alleen, een lipdub is ook samen danspasjes oefenen, playbacken en dat natuurlijk perfect getimed! Gaat dat lukken? Zeker gaat dat lukken want je wordt begeleidt door de professionals van TVworkshop!

De workshop

Een lipdub is een videoclip die in slechts één take wordt opgenomen. Dat betekent dat de camera blijft draaien en geen moment uitgezet wordt. Hierin zit hem dan ook de grootste uitdaging; de camera moet een bepaalde route afleggen (die net zo lang duurt als het gekozen liedje) waarop iedereen in elk geval één keer in beeld komt. Het liefst nog vaker natuurlijk! Vervolgens gaat de camera aan, de muziek wordt opgezet en daar gaan we!

Locatie

 In principe kan een lipdub op elke mogelijke locatie gedaan worden. Bijvoorbeeld buiten in een park of in de stad maar ook in een hotellobby, woonkamer, vergaderzaal, school, clubhuis en ga zo maar door. Heb je voor het uitje een speciale locatie gereserveerd? Laat dan wel even weten dat jullie er een lipdub willen opnemen. Een lipdub maak je namelijk niet onopvallend ;-).

kosten & duur

Het maken van een lipdub kost € 39,50 per persoon en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

TVworkshop werkt enkel met ervaren regisseurs. Dit zijn professionals die wekelijks lipdubs produceren. Ondanks de rijke ervaring, zal het nooit ‘lopende band’ werk worden en ziet iedere lipdub er weer origineel en uniek uit. Wij werken met hoogwaardige apparatuur. Lipdubs worden met steadicam opgenomen, zodat we door de locatie heen zweven. Ook worden donkere hoekjes, waar nodig, uitgelicht. Tot slot kunnen wij al jullie wensen en verwachtingen verwerken in het eindresultaat.

contactMeer weten? Neem gerust contact met op!